ט"ו בשבט בפתח ובתיירות צובה ההכנות בעיצומן
בפארק קיפצובה הכינו לילדים ולגדולים סוף שבוע גדוש בפעילויות טבע מיוחדות לחג: משחק 'חפש את המטמון' נושא פרסים, סדנת יצירת חיות מאצטרובלים וסדנת יצירת עציץ אכיל מתוק עשוי שוקולד ופופקורן, טיול חיבוק עצים משותף וארוחת בראנץ' חגיגית במלון צובה.
'חפש את המטמון'
22-23.1.16 – 12:00
בסימן ט"ו בשבט יצעדו המשתתפים ברגל בליווי מדריך (כ-300 מ' הליכה לכל כיוון) מפארק הקיפצובה אל הגת העתיקה. תוך כדי הליכה יעצרו הילדים בתחנות ובכל תחנה יקבלו משימות הקשורות לטבע. התמקדות בצמחייה ובהיסטוריה של האזור ועוד.
לזוכים במקום הראשון כרטיס כניסה משפחתי לפארק קיפצובה, במקום השני – כרטיס כניסה אישי יחיד לקיפצובה.ובשלישי יחולקו חולצות קיפצובה לכל משפחת הזוכה.
סדנאות יצירה (שישי ושבת בין 12-16).
יוצרים חיות מאצטרובלים ועלים – סדנת יצירה לילדים ולקטנטנים.
סדנת יצירת עציץ מתוק אכיל – הילדים יצפו תפוח בשוקולד ופופקורן שישמש כעציץ אכיל.
כל הפעילויות כלולות במחיר הכניסה לפארק לפרטים: 02-5347952 / / http://www.kiftzuba.co.il / facebook
טיול חיבוק עצים משותף בצובה
בשבת (23.1) ייצאו ממלון צובה 2 סיורי טבע:
10:00 – סיור חווייתי רגלי בין שקדיות פורחות אל עצי האלון והזית העתיקים ביותר בהרי ירושלים הממוקמים בצובה. שגילם נאמד בכ-700 שנה. כל המשתתפים יקיפו את העצים לחיבוק משותף.
14:00 – טיול לבמת הסלע בה תוכלו לבקר במערת הקבורה של העיר התנכית צובה ולקבל סקירה על שרידי החקלאות העתיקה באזור.
עלות:20 ₪ לאדם לפרטים נוספים ותיאום מראש 02-5347090 www.tzubahotel.co.il / facebook
ארוחת בראנץ' ירוקה וחגיגית – שישי 22.1.2016 בין השעות 10-14
כמידי שישי מתקיימת ארוחת ברנץ' במלון צובה אל מול נוף הרי יהודה וכרמי צובה באווירה חמימה. בתפריט הבראנץ' ניתן למצוא מגוון גבינות ולחמים כפריים, בישול בטאבון, דגים (מטיאס, פלמידה), מרקים חמים, גראטן תפו"א, קישים, לזניה, פסטות חמות, אנטיפסטי, סלטי העונה, קינואה ופסטה משולבים, ריבות הבית ועמדת קינוחים מפנקת הכולל מגוון עוגות פאי ועוגיות. לכבוד ט"ו בשבט, התווספו לתפריט מנות ירוקות ומיוחדות.
לפרטים נוספים ותיאום מראש 02-5347090 www.tzubahotel.co.il
עלות: מבוגר 95 ₪. ילד מגיל 4 -12: 70 ₪.
ניתן לתאם סיור ביקב הכולל טעימות יין צובה לפני או אחרי ארוחת הבראנץ'.
Sorry, the comment form is closed at this time.